JM Services - шаблон joomla Создание сайтов

INTERPRETARIAT – este redarea orală a conținutului dintr-o limbă sursă în alta. Interpretariatul de asemenea poate fi divizat convențional în autorizat și neautorizat.

- Interpreții autorizați sunt necesari și solicitați de către Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiției, organele Procuraturii, Organele de urmărire penală, instanțele de judecată din Republica Moldova, organele stării civile (inclusiv și la oficierea căsătoriilor la OSC cu cetățeni străini), notari (redactare procuri, încheierea contractelor de vînzare-cumpărare și alte servicii, în prezența cetățenilor străini, etc.), avocați și executori judecătorești.

- Interpreții neautorizați sunt solicitați la întîlniri de afaceri, seminare, conferințe etc.

Această activitate presupune o cunoaștere la nivel avansat a limbilor de lucru, cunoștințe vaste în domeniu, spontaneitate și abilitate pentru a ține față situațiilor imprevizibile ce apar în proces. Competențe, pe care le posedă integral interpreții noștri.

Tarifele pentru serviciile de interpretariat variază în funcție de gradul de dificultate și de specializare a limbajului, de timpul alocat, de locație și de numărul de interpreți într-un cabinet (în cazul traducerilor simultane). Pentru translații la oficierea căsătoriilor sau la semnarea unor acte notariale tariful este stabilit pentru o oră. La întîlniri de afaceri, conferințe, simpozioane etc. prețul se stabilește per zi.

Timpul maxim de interpretare este de 6 ore per zi, pentru perioade mai lungi se percepe 20% peste tariful de bază; Timpul se contorizează începînd din momentul în care interpretul se află la dispoziția clientului; Pentru deplasările în afara Chișinăului, clientul este responsabil pentru transportul, cazarea și masa interpretului (interpreților) în condiții decente.

IMPORTANT – serviciile de interpretariat autorizat/neautorizat trebuie comandate din timp.

Pentru mai multe informații despre interpretariat contactați operatorii noștri. AICI