JM Services - шаблон joomla Создание сайтов

Biroul nostru de traduceri prestează la nivel profesional următoarele tipuri de traduceri, care convențional pot fi devizate în traduceri SCRISE (eng. translation), care se rezumă la redarea scrisă a conținutului dintr-o limbă în alta, și ORALE (INTERPRETARIAT) (eng. interpreting), care constau în redarea orală a conținutului.

TRADUCERILE SCRISE la rîndul său pot fi divizate în TRADUCERI AUTORIZATE și TRADUCERI TEXTE.

TRADUCEREA AUTORIZATĂ - este traducerea documentului, cu semnătura și ștampila traducătorului autorizat oficial de Ministerul Justiției al Republicii Moldova. Semnînd și ștampilînd documentul tradus, traducătorul autorizat confirmă exactitatea traducerii și lipsa modificărilor în textul original și/sau în sensul anumitor cuvinte sau fraze, purtînd răspundere pentru traducerea efectuată.

IMPORTANT: – numai traducerea efectuată de un traducător autorizat poate fi ulterior autentificată la notar. Astfel, devenind o traducere autorizată cu autentificare notarială.

IMPORTANT: – dacă doriți să primiți o traducere autorizată cu autentificare notarială – documentele traduse trebuie prezentate doar în original și să îndeplinească cerințele înaintate față de autentificarea notarială în Republica Moldova.

Ulterior clientul poate alege la dorință din cele două tipuri de autentificare notarială a documentelor/traducerilor – în copie sau în original:

- în copie traducerea se coase la copia documentului autentificat notarial;

- în original traducerea se coase la documentul în original.

Pentru mai multe informații despre un anumit document/traducere contactați operatorii noștri. AICI

TRADUCERI TEXTE inclusiv SPECIALIZATE. Sunt traduceri care în majoritatea cazurilor nu necesită de fapt autentificare notarială sau clientul nu are nevoie de ea. La executarea acestor traduceri este esențial de a traduce exact, calificat și integral documentul clientului. Acest scop poate fi atins doar de către specialiști calificați în domeniul respectiv, care vă pot asigura servicii calitative. În această categorie executăm următoarele traduceri de texte/documente:

- tehnico-științifice,

- economice,

- juridice,

- financiar-bancare,

- medicinale,

- domeniu IT&C,

- media și publicitate,

- etc.

Prețul al acest tip de traduceri variază în dependență de volumul traducerii, termenul de executare stabilit de client, conținut și, după caz, de regimul de urgentare.